Редактор: кадър 7/8 твМоже да има прокурорско мнозинство, което да доведе до

...
Редактор: кадър 7/8 твМоже да има прокурорско мнозинство, което да доведе до
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Може да има “прокурорско” мнозинство със Слави Трифонов и БСП

Редактор: 

кадър 7/8 тв

Може да има „ прокурорско ” болшинство, което да докара до промяна на Висшия правосъден съвет, в случай че Българска социалистическа партия се съгласи да има такова. Това предвижда журналистът Иван Бакалов в предаването на Крум Савов по 7/8 тв.

„ Главният прокурор сподели, че е инструмен на Бога, той се споделя Бойко Борисов. Това, което сподели в един запис Борисов, че се набива, това е Гешев ”, разяснява той.

„ Хората в по-малките места се опасяват, че могат да останат без работа, те са подвластни от локалните хора на ГЕРБ. В чужбина хората, които не са подвластни от партията-държава ГЕРБ гласоподаваха за една несистемна партия ”, сподели още Бакалов. Журналистът сподели също, че доста негови водещи сътрудници гледат като „ упоени кокошки ”, като виждат, че властта на Борисов се пропуква. „ Чудят се дали да го подпират или да бягат, с цел да не ги затрупа ”, сподели Иван Бакалов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР